Review De Sims 4 Coole Keukenaccessoires

Op 11 Augustus verscheen al weer het 3de accessoires pakket voor de Sims 4: Coole Keukenaccessoires. Wie nog niet bekend is met een accessoires pakket, een accessoires pakket bevat vooral nieuwe voorwerpen voor de bouw en koop modus en voor het creëren van je Sim. Vaak is dit zonder veel nieuwe interacties toe te voegen aan de Sims 4.

All Objects

De Sims 4 Coole Keukenaccessoires bevat dus een aantal nieuwe voorwerpen met natuurlijk het thema keukens. Zo bevat het pakket een nieuwe aanrecht set bestaande uit een aanrecht, een kookeiland en een decoratief kastje. Hoewel het maar 3 objecten zijn passen ze toch in 2 stijlen, modern en klassiek. Zo zijn er een aantal houten varianten. Maar zul je door de kleur te veranderen ook een aantal moderne strakke varianten. Ook is er een nieuwe tafel meegeleverd die ook deze moderne of klassieke stijl kan krijgen. Bij een nieuwe tafel hoort natuurlijk ook een nieuwe set stoelen. Ook deze zijn er, echter lijken deze alleen in een strakke moderne stijl te zijn. Wat een beetje tegenvalt.

08-06-15_1-26 PM-2

Daarnaast bevat het pakket een groot aantal zo genaamde “clutter” objecten. Dit zijn decoraties die geen functie hebben. Maar wel het uiterlijk van je keuken in het algemeen verbeteren. Zo vind je bijvoorbeeld een lepels en messen set voor boven het fornuis. Of een kruiden rekje. Ook een peper en zout stel mag niet ontbreken en mocht je sim hulp nodig hebben dan zijn er een aantal decoratieve kookboeken.

08-06-15_12-36 PM-9

Ook in de creëer een sim modus zijn een aantal nieuwe voorwerpen te vinden. Zo zijn er 5 nieuwe haarstijlen voor vrouwen en 2 voor mannen. En zijn er een aantal nieuwe kleding stukken te vinden. Veel van de kleding en haarstijlen vallen niet perse in het thema keukens en dat is maar goed ook want kleren draag natuurlijk altijd, niet alleen in de keuken. De kleding stukken die wel specifiek voor het thema keuken zijn kunnen leuk gebruikt worden om verhalen ter vertellen. Of kunnen goed gebruikt worden in bakkerijen gemaakt met de Sims 4 Aan het Werk.

Zoetekauw Ijsmachine

08-06-15_1-02 PM-3

Het pakket komt met een voorwerp wat wel functionaliteit toevoegt. De ijsmachine geeft je sim met de koken vaardigheid verschillende soorten potten ijs te maken. Deze potten kun vervolgens met wat garnering veranderen in een ijshorentje of een schaaltje ijs. Hoe hoger de vaardigheid van je sim, de meer ijs je zult kunnen maken. De ijsmachine bevat 30 soorten ijs. Maar pas wel op, want ijs is niet altijd goed voor je sim. Zo zul je zien dat een aantal ijssoorten vreemde uitwerkingen kunnen hebben op je sim.

Conclusie

screen1

Het pakket heeft een mooi aantal items in een goed thema. Maar na het hebben van een accessoires pakket met bubbelbaden en drink fonteinen valt de ijsmachine een beetje tegen. Zo zijn sommige animaties niet heel mooi uitgewerkt en werkt het een beetje raar dat ijs in je Sims inventaris verdwijnt en niet in de koelkast gezet kan worden. Als je veel tijd besteed aan het bouwen of aan het inrichten van keukens, dan is dit pakket wel iets voor jou. Ook als je houd van ijs natuurlijk. De advies prijs van het pakket is €9,99 en persoonlijk vind ik het dat maar net waard. Ondanks dat ik wat negatief ben zou ik het pakket dus wel aanraden aan ijs-liefhebbers en keuken fanaten.