10 Tips voor De Sims 3 Exotisch Eiland

Screenshot-221

  1. Kan je sim eindelijk onderwater gaan duiken? Zorg eerst even dat de atletisch vaardigheid wat hoger is, als je dan een haai tegen komt is de kans van winnen groter.
  2. Heb je vlees of een haaientand in je inventaris? Ga dan niet duiken, haaien kunnen je dan erg gemakkelijk vinden.
  3. Klagen je Sims over vies zwembad water in je resort? Kijk even goed na of er wel chloor in het zwembad zit door op het zwembad te klikken.
  4. Geen geld voor een resort? Via de telefoon kun je een resort kopen voor 0 simdollars, maar deze stinkt wel en heeft veel hulp nodig.
  5. Heeft je sim een beetje last van zeeziekte? Koop de “sterke maag” levenslange beloning voor 2000 punten.
  6. Is je woonboot te traag? Sims met genoeg “handigheid” vaardigheidspunten kunnen een woonboot sneller maken.
  7. Wil je iets anders doen met je sims terwijl je woonboot vaart? Laat een sim met genoeg “handigheid” de automatische piloot installeren op je woonboot.
  8. Zit er al een andere woonboot in de haven waar jij naar toe wilt? Je kunt de familie vragen te vertrekken door met een van de familieleden te gaan praten en te kiezen voor “Vragen om haven af te staan”.
  9. Denk je vast te zitten met je woonboot? Geen nood, druk op ctrl+shift+c en type in “testingcheatsenabled true” (zonder de aanhalingstekens), houd shift ingedrukt en klik op de plek waar je naar toe wilt gaan en kies “Actieve woonboot hiernaartoe teleporteren”.
  10. Zoek je de handdoeken uit de trailer? Deze vind je niet in de koop modus. Je gebruikt ze door op het strand te klikken en te kiezen voor “hier relaxen”.