De Sims 4: In de Natuur aankondiging op vrijdag?

sims 4 in de natuur
Gepubliceerd op 17 december 2014 om 11:03 door Rensdesim

Gisteren melden we al over De Sims 4: In de natuur die in de code van de laatste update was gevonden. SimGuruBChick (de forum/social media SimGuru) heeft laten weten in een topic over de Sims 4 In de natuur dat er vrijdag (aanstaande) een aankondiging komt, maar ze zegt niet waar het over gaat, met een knipoog natuurlijk. Waarschijnlijk is de aankondiging de nieuwe In de natuur game pack en misschien nieuwe patches voor de Sims 4.

Hello everyone. Glad to see you are digging deep into today’s Update to find all the “hidden” stuff. Just wanted to let you know that we will be making an official announcement on Friday. Nope, not going to confirm what the announcement is. I will leave you to guess.

Reactie op 26 januari 2015 om 16:43 door grazywil

Ik heb sims4 opnieuw geinstalleerd nu ben ik in de natuur kwijt staat niet meer in sims4

Reactie op 26 januari 2015 om 16:55 door Rensdesim

Hey,

Als je origin opent op je computer dan zie je een overzicht van je games, als je daar met je muis op de Sims 4 gaat staan verschijnt er een klein popupje. Daarin zit een knop “i”. Wanneer je hier op klikt kom je op de overzichtspagina, hieronder zou je gamepacks moeten kunnen vinden en dus ook de Sims 4 In de Natuur. Als je daar met je muis op gaat staan zie je een download of installeer knop. Die installeert in de natuur terug in je game :).

Hopelijk is het hier mee gelukt, mocht dat niet zo zijn laat het even weten.