Preview de Sims 3 Jaargetijden Deel 2: Herfst

Herfst is de tijd van mooie rode en oranje kleuren in de buurt. Wanneer je Sims in de herfst terecht komen zul je vanzelf gaan zien dat de temperaturen dalen, de regen vaker voor gaat komen en de blaadjes zullen vallen. Hiermee staat je ook een (leuke) nieuwe taak te wachten, je tuin komt vol bladeren te liggen. Om je tieners even te kunne straffen kun je ze natuurlijk de tuin op laten ruimen maar pas wel op dat er geen vriendjes of vriendinnetjes in de buurt zijn. Anders wordt de berg bladeren ergens anders voor gebruikt. Kinderen kunnen heerlijk het werk van uren verpesten door ze weer lekker door de tuin te gaan strooien.

Festival

Wie liever de blaatjes laat liggen gaat naar het herfst festival. Hier kun je heerlijke herfste gerechten halen of je lekker doodschrikken in het spookhuis. Pas wel op dat je geen rare kabouters uit dit spookhuis mee gaat nemen, deze zullen zichzelf en misschien zelfs het huis lekker op stelten zetten.

Het festival is ook de perfecte plek om je alvast voor te gaan bereiden op de Spokendag. Zo kun je de alvast wat pompoenen oogsten om je huis mee te gaan versieren. Maar pas wel op want de vogelverschrikker laat je graag even schrikken!

Wie nog niet genoeg festival kaartjes heeft kan er nog meer winnen door de appels uit de bak te happen of door zijn gezicht heerlijk vol taart te smeren in een taart eetwedstrijd. Als het (lekker) heeft geregend is het festival de perfecte plek voor kinderen (en andere die dat nog doen) om zich heerlijk nat te spetteren in de plassen. Maar pas wel voor de bliksem, deze kan wel eens je paraplu kosten of in het ergste geval je leven.

Interacties

Wie geen zin heeft om nat te worden koopt een paraplu, deze zijn voor 85, je past hem wat aan en volla je sim blijft lekker droog in de herfstige regen. Je sim zal hem zelf tevoorschijn toveren als ze nattigheid voelen.

De herfst is het beste seizoen om een mooi verkleed feest te geven. Sims zullen verschijnen in hun eigen kustoom en je eigen sim zal ook een random kostuum aantrekken. Zin in want anders, dan trek je gewoon een ander pak uit de kledingkast. Je kunt van alles serveren op een verkleed feest maar het beste doe je natuurlijk de herfstige pompoen soep. Moet je wel pompoenen hebben natuurlijk want even vlug een pompoen uit de voortuin trekken geeft zo’n vieze kaars-smaak.

Aan de vooravond van Spokendag worden spontaan alle kinderen dol gelukkig, ze mogen snoep gaan halen of iets lolligs uithalen. Wie begint aan de snoeperij kan niet meer stoppen en zal ook niet kunnen slapen en misschien is dat ook maar goed ook want er ligt vaak ook nog wat huiswerk op je te wachten. Helaas mag je na bedtijd (21:00) deze grapjes niet meer uit halen en zul je toch echt naar huis moeten om je snoepjes op te eten. Vergeet voor je op “Lollig lekkers” tour gaat niet je kostuum aan te trekken, dan krijg je zeker wat leuks van de buren of weer zo’n saaie kabouter, maar dan haal je gewoon lekker een grapje uit!

Meer herfst screenshots op onze Facebook Pagina

Preview overzicht