De Sims 4 Vintage Glamour Stuff is nu verkrijgbaar

Sims 4 Vintage Glamour Accessoires
Gepubliceerd op 7 december 2016 om 18:38 door Rensdesim

Wordt je Sim er moe van steeds zijn of haar eigen drankjes te moeten halen? Verlang je naar decadent meubilair? Dan heb ik goed nieuws voor je: De Sims™ 4 Vintage Accessoirespakket* is nu verkrijgbaar!

ts4_811_sp09_lifts_05

Voor Sims die van de mooiere dingen van het leven genieten, is dit het perfecte pakket. Laten we beginnen met de nieuwe Butler NPC! Je Sim kan nu een Butler inhuren om het leven net dat beetje gemakkelijker en comfortabeler te maken. Zin in een drankje? Butler is het antwoord. Klaar voor het diner? Laat het jouw Butler weten! Opruimen? Je raadt het al, Butler! Deze behulpzame NPC maakt het leven van je Sims gemakkelijker en geeft ze meer tijd voor de belangrijkere dingen in het leven, zoals het geven van luxe etentjes en je chique aankleden.

ts4_811_sp09_lifts_04

Over je chique aankleden gesproken, er is ook een kaptafel! Hier kan je Sim zich opmaken, zonder naar Creëer-een-Sim te gaan. Kinderen kunnen dit voorwerp ook gebruiken, maar het resultaat kan aanzienlijk minder strak zijn! Je Sim kan de tafel ook gebruiken voor de meeste andere spiegelinteracties, met de extra luxe dat ze kunnen zitten en zichzelf tegelijkertijd een peptalk kunnen geven.

ts4_811_sp09_lifts_01

Met een butler en in je chique kleding is de kans groot dat je ook je inrichting wilt omgooien! Dit pakket zit boordevol geweldige decoratie en meubilair om het huis van je Sim een decadente en glamoreuze sfeer te geven. En uiteraard is geen weelderige woning compleet zonder de 16e Eeuwse ‘Monte Vista’ Globebar, het perfecte pronkstuk voor elk huis.

Vermaak je je met het Vintage Glamour Accessoirespakket? We zien graag wat screenshots van je Sims! Praat met ons op Twitter en Facebookmet #TS4VintageGlamour.

Reageren is niet (meer) mogelijk