Blog: Ga op de klassieke toer met het De Sims 4 Vintage Glamour Accessoirs

Sims 4 Vintage Glamour Accessoires
Gepubliceerd op 29 november 2016 om 19:20 door Rensdesim

Verlangt je Sim naar kleding en meubilair uit vervlogen glamoureuze en decadente tijden? Maak je borst dan maar nat, want De Sims™ 4 gaat op de klassieke tour met het De Sims 4 Vintage Glamour Stuff Pack*, dat vanaf volgende week 6 december verkrijgbaar is!

Dit pack bevat een aantal zeer toffe nieuwe voorwerpen om het huis van je Sim te hullen in de sfeer van het gouden tijdperk van Hollywood. Met de nieuwe kaptafel kunnen je Sims de tijd nemen om hun make-up bij te werken om er op en top uit te zien, zonder naar Creëer-een-Sim te gaan! Kinderen kunnen ook met de kaptafel spelen, met een iets minder strak resultaat. En als ze klaar zijn met optutten, kunnen ze zichzelf een drankje inschenken uit de stijlvolle 16e Eeuwse ‘Monte Vista’ Globebar.

ts4_752_sp09_screens_01_009

Dit pack bevat een paar geweldige decoratieve voorwerpen en fraaie meubels voor het huis van je Sims, waaronder een buitengewoon gave giraffelamp die elke Sim een prominent plekje wil geven. Er zijn ook een paar hele fraaie nieuwe soorten behang met een metallic weerkaatsing. We weten zeker dat je ze te gek zult vinden!

ts4_752_sp09_screens_03_006Nog één dingetje; je Sims kunnen een heel makkelijk leven krijgen waarin ze geen vinger hoeven uit te steken. Inderdaad, met De Sims 4 Vintage Glamour Stuff kun je ook een Butler NPC inhuren om de dingen te doen waar je zelf geen zin in hebt, zoals koken, schoonmaken, kapotte dingen repareren en de tuin bijhouden. Als je Sim merkt dat de butler het tijdens zijn dienst kalm aan doet, zie je zelfs dat hij zich begint te schamen. Wees niet te gemeen tegen ze, want ze kunnen ook voorwerpen saboteren…

Het De Sims 4 Vintage Glamour Stuff Pack is verkrijgbaar vanaf 6 december! Wil je dit pack graag spelen? Kom er met ons over praten op Twitter en Facebook met #TS4VintageGlamour.

Reageren is niet (meer) mogelijk