De Sims 4 Stedelijk Leven vanaf nu verkrijgbaar!

sims 4 stedelijk leven
Gepubliceerd op 3 november 2016 om 09:18 door Rensdesim

We hebben er even op moeten wachten, maar de 3de uitbreiding voor de Sims 4 is er dan eindelijk; De Sims 4 Stedelijk Leven is vanaf nu verkrijgbaar in winkels en op Origin.com. De Sims 4 Stedelijk Leven bevat een tal aan nieuw gameplay elementen. Zo kunnen je Sims verhuizen naar de grote stad en een appartement vol ratten betrekken, of misschien toch liever een penthouse. Vanuit je appartement heb je een prachtig uitzicht over de bruisende stad waar altijd wel een festival bezig is. Even geen geld voor nieuwe meubels? Dan kun je naar de rommelmarkt om goedkoop je eerste meubels te kopen, zin in nieuw eten? Ga naar het specerijenfestival om nieuwe maaltijden te leren kennen. Kortom genoeg te doen in San Myshuno!

De Sims 4 Stedelijk Leven op Origin

Reageren is niet (meer) mogelijk