Nieuwe Blog: Hoe wij San Myshuno hebben gebouwd

sims 4 stedelijk leven
Gepubliceerd op 27 september 2016 om 21:09 door Rensdesim

Soel Soel! Vandaag willen we je graag een snelle, informele rondleiding geven door San Myshuno, de nieuwe wereld in De Sims 4 Stedelijk Leven Uitbreidingspakket. Kijk uit waar je loopt; daar gaan we!

ts4_concept_blog_fashiondistrict_01

San Myshuno is in de eerste plaats geïnspireerd op diversiteit. We wisten dat we een diverse, levendige, moderne stad wilden creëren vol mensen van Indiase, Arabische, Japanse, Afrikaanse afkomst en nog veel meer etniciteiten. We wilden een kleurrijke smeltkroes creëren, geïnspireerd op verschillende culturele canvassen. Oorspronkelijk keken we voor inspiratie naar Aziatische steden zoals Shanghai en Tokyo, maar de verlichting was te intens en de steden leken zich vooral op slechts één culturele groep te concentreren. Vervolgens hebben we kuststeden zoals Vancouver, San Francisco, New York en Sydney onder de loep genomen, omdat die steden bekend staan vanwege verschillende subculturen in unieke buurten.

San Myshuno is verdeeld in vier buurten die geïnspireerd zijn op verschillende culturen en verschillende activiteiten, appartementen en festivals bieden voor jouw Sims. Zullen we snel een bezoekje brengen aan de verschillende wijken?ts4_concept_blog_fashiondistrict_02

De Specerijenmarkt – Een comfortabele, oude buurt die gekarakteriseerd wordt door kenmerkende appartementen van baksteen en fleurige mozaïeken. We raakten geïnspireerd door kleuren uit India en visuele elementen voor deze buurt. De Specerijenmarkt is de thuisbasis voor het Specerijenfestival, wat de ideale locatie is om eten van verschillende culturen te proeven (terwijl je de smaakpapillen van jouw Sims overlaadt met pittige smaken!). Je vindt hier een aantal hele betaalbare appartementen voor starters en jouw Sims kunnen zich hier prima vermaken met een spontaan potje basketbal, of door wat graffiti te spuiten met vrienden.

Het Kunstkwartier – Deze wijk is op zichzelf een kunstwerk, want het is een van de mooiste buurten van de stad. Spelers die ooit in San Francisco zijn geweest zullen misschien elementen herkennen van het Yerba Buena Center tegenover het SF Museum of Modern Art. Het kunstmuseum hier in San Myshuno is echt het neusje van de zalm en muzikanten in de dop kunnen hier bij de voedselkramen voor fooien spelen. Het Lantaarnfestival zal geregeld in het Kunstkwartier gehouden worden, wat geweldig is, want het is de ideale plek voor je Sims om van het vuurwerk te genieten!

ts4_concept_blog_fashiondistrict_03

Modedistrict – Dit is zeker een buurt waar de Sims wat beter in de slappe was zitten, maar je kunt er ook van een geweldig uitziht en volop vermaak genieten! Zet je schrap om flink wat meer huur te betalen als jouw Sims hierheen verhuizen. Het Modedistrict en de Binnenstad zijn beide gebaseerd op de high-tech wolkenkrabbers van steden als Tokyo en Shanghai. Het Modedistrict is de thuisbasis van de levendige (en soms onstuimige!) karaokebar, waar zangers en zangeressen in de dop uit volle borst samen met hun vrienden en geliefden kunnen zingen. Wanneer er geen luid gezang uit de karaokebar komt, kunnen Sims de straat op wandelen om daar van het aparte tafereel van GeekCon te genieten, of zelfs een nieuwe liefde te vinden op het Liefdesfestival.

Binnenstad – De laatste wijk die we bezoeken is een adembenemende omgeving met een fantastisch uitzicht en geweldige appartementen in wolkenkrabbers, voor Sims die wat meer te spenderen hebben. In de Binnenstad vind je de sportschool en daklounge en het is ook de eindbestemming voor Sims die de top van hun carrière hebben bereikt en het zich kunnen veroorloven om in de top van de skyline te wonen.

concept_fashion_district_layout14b_bdWe hebben nooit eerder een wereld gemaakt zoals San Myshuno. De stad is druk bevolkt met gevarieerde en leuke Sims, nieuwe activiteiten zoals festivals en locaties waar Sims leuke dingen kunnen doen om hun krappe startersappartementen te ontvluchten. Je Sims zullen meteen naar San Myshuno verhuizen zo gauw dat mogelijk is; vanaf november dus!

Reageren is niet (meer) mogelijk