Officiele Blog: 9 verschillende appartementen in De Sims 4 Stedelijk Leven

sims 4 stedelijk leven
Gepubliceerd op 21 september 2016 om 21:49 door Rensdesim

Welkom in San Myshuno, de nieuwe wereld in De Sims 4 Stedelijk Leven (verkrijgbaar vanaf 3 november 2016). Hier kunnen de dromen van je Sims waarheid worden of in duigen vallen bij de aanblik van alweer een nieuwe kakkerlakkenplaag. Als je in de stad woont, betekent dit dat je in een appartement woont en dat is een compleet andere beleving dan het normale wonen. Druk op de knop van de lift voor jouw verdieping en kijk waarom het wonen in een appartement afwijkt van alles wat je ooit eerder hebt gespeeld in De Sims 4.

Het betekent dat je in een gemeenschap woont. We wilden ons concentreren op het gemeenschapsaspect van het wonen in een appartement, iets dat een heleboel leden van het De Sims-team maar al te bekend voorkomt. In buitenwijken is het makkelijk om je buren te negeren, maar niet in appartementen! Je ziet ze in het gemeenschappelijke gebied van het appartement waar ze post ophalen, naar je Sims of andere buren schreeuwen, of gewoon voor een bezoekje langskomen. Of misschien lenen ze wel dingen van je Sim, zoals de douche, of nemen ze een hap van het avondeten van je Sim. Maar voornamelijk gaan appartementen over andere Sims en hoe ze jouw leven beïnvloeden. San Myshuno heeft een aantal van de meest interessante, afwisselende en spannende Sims die we ooit hebben gemaakt. We kunnen niet wachten om ze aan je voor te stellen!

De muren zijn nogal… dun. Leuk hoor buren, maar er zijn een aantal nadelen als je bovenop elkaars lip zit. Of voordelen, het is maar hoe je het bekijkt. Sommige appartementen zijn lawaaierig met muziek laat op de avond en… tja, laten we het romantiek noemen. Als dingen echt uit de hand dreigen te lopen, kunnen je Sims op de deur van hun buren bonken om te vragen ‘wat rustiger te doen’. Maar het is natuurlijk geen eenzijdige gelegenheid! De buren van jouw Sims hebben ook oren en ook zij stellen een beetje rust en privacy op prijs. Het gaat om volume en wat inachtneming, toch?

Het wemelt er van de knotsgekke personages. We willen de appartementen niet zomaar met mensen vullen, we wilden ze met interessante mensen vullen! We haalden inspiratie uit onze favoriete tv-sitcoms en hebben elk appartementsgebouw voorzien van vreemde, excentrieke, enthousiaste en overdreven aardige Sims die de levens van al je Sims een stuk interessanter zullen maken! Over het algemeen dan.

Ze hebben ook zo hun eigenaardigheden. Tijdens het ontwerpen van De Sims 4 Stedelijk Leven wisselden we heel wat verhalen uit over bizarre huisbazen, vreemde kamergenoten en armzalige appartementen. En dat wilden we allemaal in dit Expansion Pack samenbrengen! Appartementen in de game kunnen eigenaardigheden hebben, een beetje zoals de karaktereigenschappen van Sims, en dat varieert van vervloekt tot bezeten tot aardbevingen! Elk appartement van Sims is uniek en daarom denken we dat je meer lol dan ooit zult beleven om van het ene appartement naar het andere te verhuizen, tot je het perfecte huis voor jouw verhaal hebt gevonden.

ts4_857_ep03_ad_assets_embrace_the_charm_that_comes_with_it_01Appartementen kunnen ook een aantal problemen hebben. Sommige appartementen hebben problemen met een hoofdletter P en sommige hebben ‘eigenaardigheidjes’. En dan hebben we het over lekkende pijpen, losse kabels of plagen! Kijk, niemand zei dat het verhuizen naar de grote stad met niet al teveel geld makkelijk zou zijn. Je Sims moeten naar San Myshuno verhuizen, een nieuwe baan zoeken en zich omhoog werken naar een appartement van een betere kwaliteit. Maar dat is juist goed! Deze problemen leiden tot verhalen, geven vorm aan personages en zorgen ervoor dat je meer omgang met je huisbaas hebt.

Je zult te maken krijgen met huisbazen. Elk appartement heeft er eentje bij wie jij je hart kunt luchten en klachten over lekkende pijpen of luidruchtigheid kunt melden. Als er iets kapot gaat, bel je huisbaas dan als je geen tijd hebt of geen zin hebt om het zelf te repareren. Zorg dat je ze niet tegen je in het harnas jaagt en dat je Sims de huur op tijd betalen, anders komen ze in de grootste problemen!

Het uitzicht over de stad is prachtig. Appartementen hebben zo hun probleempjes, maar er zijn ook voordelen: het uitzicht! Je Sims kunnen uit het raam kijken om een enorme, levendige stad bomvol activiteiten te zien. Daarover later meer, maar je Sims zien wanneer festivals beginnen, demonstraties van start gaan of wanneer er beneden of buiten wordt gebasketbald. Appartementen bieden een venster naar alle dingen die je Sims zouden kunnen doen.

ts4_819_apartments_blog_screens_04De ruimte is beperkt. Wil je meer ruimte in je huis? Haal dan een muur weg of bouw gewoon een nieuwe verdieping! Maar helaas… dit gaat niet op voor appartementen. Appartementen zijn klein, zeker als je Sims een paar kamergenoten hebben! Aan de ene kant helpen kamergenoten om de huur te betalen, maar aan de andere kant is er geen ruimte! Je Sims zullen voorrang moeten geven aan wat ze het belangrijkste vinden, van hun mede-Sims leren houden of het appartement ontsnappen om wat plezier op festivals te beleven. We wilden onze goedkope appartementen ook echt goedkoop laten ogen. Niet alleen om je te helpen een geweldig verhaal te vertellen, maar ook om je naar iets toe te laten werken: meer ruimte voor je Sims!

Overal in de buurt. San Myshuno zelf is net zo vol als de appartementen die je Sims bewonen. We hebben nog nooit een wereld gemaakt met zoveel dingen voor je Sims om te doen! Door gewoonweg de lift naar beneden te nemen, staan ze midden in een geweldige omgeving met tal van leuke, pittige en spannende dingen om te doen Maar dat bewaren we voor een andere dag. Onthoud alleen dat je Sims nog nooit ergens als de appartementen in De Sims 4 Stedelijk Leven hebben gewoond. Ze zijn fantastisch, in ieder geval volgens de huisbaas, en we kunnen niet wachten om jullie verhalen over het wonen in appartementen te horen.

We kijken halsreikend uit naar het moment waarop je Sims hun eerste appartement betrekken in San Myshuno met De Sims 4 Stedelijk Leven, verkrijgbaar vanaf november.

Reageren is niet (meer) mogelijk