Officiële blog: Krijg alles onder de knie! De Sims 4 Driedubbele Boostweek: Vaardigheden en Carrières is Live

sims 4
Gepubliceerd op 22 augustus 2016 om 19:01 door Rensdesim

Het lijkt er op dat dat Jasmine Holiday terug is met een volledige uitdaging. Echter is het niet echt een uitdaging, dit keer mag je gewoon de vaardigheden van je Sims enorm snel laten stijgen! Je moet wel eerst even een belletje plegen.

Heb je wel eens alle vaardigheidsniveaus van je Sims willen verhogen, maar waren ze allemaal ‘te moe om te schilderen’ of ‘te verdrietig om te trainen’? Of probeerde je die carrièreladder te beklimmen, maar had je Sim domweg geen talent voor klimmen? Maak dan maar plaats in je agenda volgende week want De Sims 4™ Driedubbele Boostweek: Vaardigheden en Carrières is nu live en gratis* voor alle spelers!

image
Dus, wat houdt dat in? Simpel: van 22 augustus 19.00 uur tot 29 augustus 19.00 uur kunnen je Sims hun vaardigheden drie keer zo snel verbeteren, of een driedubbele werkprestatieboost verdienen voor carrières uit de basisgame. Ze hoeven alleen Jasmine Holiday maar op te zoeken (of haar te bellen) om zeven ingame dagen een vaardigheid- of carrièreboost te krijgen. Je kunt dit zo vaak als je wilt doen gedurende deze periode zodat je jeSims voldoende tijd geeft om de top van hun carrière te bereiken, of genoeg vaardigheden op te doen om dat geweldig nieuwe boek te schrijven. Maar je kunt maar één boost per keer inzetten. Als je om een vaardigheidboost vraagt terwijl je al een carrièreboost inzet, wordt die boost geannuleerd.

De Sims 4 Driedubbele Boostweek: Vaardigheden en Carrières is nu live dus pak wat snacks en ga lekker zitten; het is tijd om je Sims een meester in alles te laten worden!

Let wel op dat je de nieuwste update van de Sims 4 hebt, deze is nodig om van de boost te genieten!

Reageren is niet (meer) mogelijk