Officiele Blog over de Sims 4 Kinderkamer Accessoires

sims 4 kinderkamer accessoires
Gepubliceerd op 21 juni 2016 om 19:19 door Rensdesim

Ben je een kind in hart en nieren? Zorg dat je De Sims 4 Kinderkamer Accessoires niet mist!

Kinderachtige Sims en Simmers kunnen hun hart ophalen aan De Sims 4 Kinderkamer Accessoires*, dat op 28 juni gelanceerd wordt. Hier kun je jouw kleine schavuiten wel even zoet mee houden.

Kinder Sims kunnen optreden in het Poppentheater om zo hun sociale ontwikkeling te bevorderen, de strijd met elkaar aangaan door vrienden uit te dagen in het Leegtewezen Strijdstation en de wijde wereld intrekken om de nieuwe Leegtewezencollectie te ontdekken en bemachtigen.

…wacht eens even, Leegte-wat? Leegtewezens! Het verhaal gaat dat deze schattige en soms ondeugende monsters op mysterieuze wijze tevoorschijn kunnen komen in de wereld van jouw Sims en het is aan de kinderen binnen jouw gezin om ze te vangen, verzamelen, ruilen en trainen. De Leegtewezens vormen een gloednieuwe collectie van twintig verzamelbare (jep!) kaarten, waarmee kinderen het tegen elkaar op kunnen nemen in het Leegtewezen Strijdstation. Iedere deelnemer stopt zijn of haar wezenkaart in deze elektronische arena en het digitale scherm springt tevoorschijn terwijl kinderen op de knoppen rammen om de strijd te winnen. Deze collectie met verzamelkaarten is niet te vergelijken met andere elementen die je in De Sims voorbij hebt zien komen.

Kinderen kunnen ook met het Poppentheater spelen, mochten ze zin hebben om gezellig met anderen samen te spelen. Voor de allereerste keer kunnen vrienden en familie samendrommen om te zien hoe jouw kinderSim zich helemaal laat gaan tijdens zijn of haar eigen voorstelling. Wanneer het gordijn omhoog gaat, kunnen er allerlei verhalen tevoorschijn komen… Kunnen twee vrienden die verdwaald zijn in het bos weer veilig de weg terug vinden? Zal een monster met vlijmscherpe tanden intrekken bij een doorsnee gezin in een rustige buitenwijk? Zal de gemene dief die een notitieblok heeft gestolen op het matje worden geroepen door de schoolrechercheur? Kinderen kunnen in totaal vijf verschillende toneelstukken ontgrendelen terwijl ze hun sociale vaardigheden ontwikkelen en ze zijn stuk voor stuk enorm leuk om te bekijken terwijl ze opgevoerd worden.

SP7_AnncHead

Om de ervaring compleet te maken, wil je vast de kinderkamer flink renoveren en een nieuwe garderobe aanschaffen. Je zult zien dat de voorwerpen en verfijnder uitzien dan de primaire vormen en kleuren van de bestaande kindercollectie. Met de spullen in dit accessoirespakket kunnen kinderen echt hun eigen ruimte inrichten. De kleding is al even expressief en uniek, met patronen, logo’s, kleuren en mode waarmee kinderen hun eigen identiteit kunnen vormgeven. En hoe kinderen tot slot zich nou beter vermaken dan op hun eigen kamer naar de nieuwe radiozender Tienerpop te luisteren of naar de nieuwe zender Tiener-TV kijken.

Jonge Sims of Sims die gewoon lekker jong van geest zijn, zullen vanaf 28 juni helemaal in hun nopjes zijn met De Sims 4 Kinderkamer Accessoires.

*OM TE SPELEN HEB JE DE GAME DE SIMS 4 (LOS VERKRIJGBAAR) EN ALLE UPDATES NODIG.

Reageren is niet (meer) mogelijk