De Sims 4 Beleef het Samen vanaf nu verkrijgbaar!

Sims 4 Beleef het Samen
Gepubliceerd op 10 december 2015 om 00:25 door Rensdesim

9-12-15_21-35-18Het 2de uitbreidingspakket voor de Sims 4 is nu verkrijgbaar: De Sims 4 Beleef het Samen. In de Sims 4 Beleef het samen draait het over dingen ondernemen samen met je vrienden of je club. Zo kun je gaan feesten met je vrienden in de nieuwe wereld windenburg of gezellig met een clubje nerds games gaan spelen.

Clubs zijn een belangrijk aspect van de uitbreiding. Met clubs kun jij bepalen met welke sims je een groep vormt. Je kunt de bepalen welke eigenschappen club members moeten hebben en wat deze members wel en niet mogen doen.

Naast clubs vind ook de nieuwe DJ en Dans vaardigheden, de nieuwe wereld winderburg en de nieuwe feest locaties. Kortom de uitbreiding voegt flink wat gameplay to aan de game. Ook al wil je niet specifiek spelen met de nieuwe feest locaties.

De Sims 4 Beleef het Samen op Origin

Reageren is niet (meer) mogelijk