Officiele Blog: 7 dingen die je moet weten over het De Sims 4 Wellnessdag Game Pack

sims 4 wellnessdag
Gepubliceerd op 7 juli 2015 om 20:04 door Rensdesim

Zin om te relaxen?

Het De Sims 4 Wellnessdag Game Pack* komt op 14 juli uit en we kunnen niet wachten om te zien wat jullie er allemaal mee gaan doen! In de aankondiging van vorige week zeiden we al dat dit gamepack een spa als nieuwe locatie bevat, tal van geweldige nieuwe voorwerpen en zelfs de nieuwe wellnessvaardigheid. Vandaag gaan we iets dieper in op de belevingen en gameplay die je te wachten staan als je dit pack downloadt.

Er zijn drie nieuwe door Maxis ontworpen spa’s en een nieuwe sportschool. Als je De Sims 4 Wellnessdag hebt gedownload, verschijnen er vier nieuwe gebouwen op de pagina ‘Mijn bibliotheek’ in de Galerie. Er zijn drie kant-en-klare spa’s die op een kavel van 20×30 kunnen worden geplaatst. De Aham Ashram Yoga Studio concentreert zich op de beste yoga-instructies; Centrum der Centrum Massage heeft getrainde masseurs en reflexologen in dienst om al je kwaaltjes weg te kneden; en de Perfect in Balans Spa biedt alles om je welzijn te verbeteren zoals een sauna en meditatie. Er is ook een sportschool dat een aantal van de nieuwe voorwerpen van het gamepack bevat.

Blog_TS4_501_GP02_02_002

Je kunt je eigen spa bouwen. Als je in een creatieve bui bent en je wilt je eigen spa bouwen, kan dat natuurlijk ook. Klaar met bouwen? Deel de spa dan in de Galerie en kijk hoe Simmers uit de hele wereld jouw toppunt van ontspanning downloaden en beoordelen.

Met de wellnessvaardigheid kan je Sim ook tal van nieuwe dingen doen. Yoga, massages en mediteren verbeteren allemaal de wellnessvaardigheid van je Sim. Hoe beter de wellnessvaardigheid, hoe beter de yogaposes en specifieke massages. Sims kunnen zelfs nieuwe recepten maken met speciale voordelen!

Blog_TS4_501_GP02_01_003

Meesters in meditatie verdienen bovennatuurlijke interacties. Heb je wel eens gemerkt dat Sims die mediteren wat kalmer lijken? Bijna bovennatuurlijk kalm? Sims die hun wellnessvaardigheid optimaal ontwikkelen kunnen zweven en uiteindelijk zelfs teleporteren. Over Zen gesproken…

Je Sims kunnen O jaa! doen (of doodgaan!) in de sauna. In sauna’s kun je meer dan alleen maar ontspannen. Als twee verliefde Sims alleen in de ruimte zijn, is er een speciale O jaa! die alleen beschikbaar is in de sauna. Maar het er kleven ook nadelen aan de sauna, je Sim kan namelijk aan een noodlottig einde komen door overmatige stoom.

Er is een nieuw modderbad en verschillende badschuimsoorten om uit te kiezen. Als je Sim een wat veiligere vorm van ontspanning zoekt, is het modderbad in De Sims 4 Wellnessdag ideaal. Liggen in de modder kan je Sim een zelfverzekerde gemoedstoestand geven terwijl andere baden andere resultaten opleveren: zo zorgt de rozentuingeur voor een flirterige bui en van het babyzachte badschuim word je blij. Andere badschuimsoorten kunnen negatieve gemoedstoestanden zoals verdrietig of boos veroorzaken.

Bijna alle voorwerpen kunnen buiten de spa om worden gebruikt. Geen zin om je Sim naar de spa te sturen? Geen probleem. Bijna alles dat je Sims in de spa kunnen doen, kunnen ze ook thuis doen. Ze kunnen een spa in de kelder installeren of een meditatiekruk in de woonkamer neerzetten. Sterker nog, modderbaden en badschuimsoorten zijn beschikbaar voor bijna elke badkuip!

De Sims 4 Wellnessdag wordt wereldwijd op 14 juli uitgebracht! We kunnen niet wachten om te horen hoe jullie Sims van hun ontspanning in de nieuwe spa’s genieten!

Wil je meer weten over bouwen zodat je je eigen spa kunt neerzetten? Bekijk de tips voor het bouwen van kelders en krijg advies voor het aanleggen van het perfecte zwembad.

Blijf op de hoogte! Volg ons op Twitter en Instagram, vind ons leuk op Facebook en abonneer je op ons YouTube-kanaal.

*OM TE SPELEN HEB JE DE GAME DE SIMS 4 (LOS VERKRIJGBAAR) EN ALLE UPDATES NODIG.

Reageren is niet (meer) mogelijk