Officiële Blog: Het De Sims 4 Wellnessdag Game Pack wordt binnenkort uitgebracht!

sims 4 wellnessdag
Gepubliceerd op 1 juli 2015 om 21:56 door Rensdesim

Een ontspannen sessie in de spa

Na al dat harde werk in april dachten we dat de Sims wel een beetje Zen in hun leven konden gebruiken, en wat is er nu ontspannener dan een luxe spa? De Sims 4 Wellnessdag Game Pack* komt later deze maand uit!GP02Render

Zoals je waarschijnlijk al hebt geraden bevat De Sims 4 Wellnessdag een nieuwe locatie, namelijk de spa. Als je het pack ontvangt, worden er drie door Maxis gemaakte spa’s en een nieuwe sportschool aan je Mijn bibliotheektoegevoegd, die je op elk moment en waar dan ook kunt plaatsen. Ze zijn er in verschillende vormen en maten dus je kunt de spa zoeken die het beste bij jouw persoonlijkheid past (of je kunt er zelf eentje bouwen).

Eenmaal in de spa kunnen Sims chillen (en van O jaa! genieten) in een sauna, of een ontspannen massage krijgen. Er zijn tal vanleuke nieuwe interactieve voorwerpen voor je Sims om in de spa van te genieten, zoals een massagestoel en een modderbad waarover we je later meer zullen vertellen. Maar dat is nog niet alles wat er in het Game Pack zit.

Je Sims kunnen ook hun wellnessvaardigheid opbouwen door aan yoga te doen, massages te geven en te mediteren. Hoe meer ze deelnemen aan deze nieuwe activiteiten, hoe beter ze erin worden. Een hoger ontwikkeld wellnessniveau betekent nieuwe yogaposes, de mogelijkheid om superieure massages te geven en een speciale meditatieverrassing die we nu nog niet willen verklappen!

TS4_501_GP02_03_003_v1

We kunnen niet wachten om nog meer informatie over De Sims 4 Wellnessdag met jullie te delen, dus houd onze blogs en sociale kanalen in de gaten als we afstevenen op de release op 14 juli.

Wil je meer weten over bouwen zodat je je eigen spa kunt neerzetten? Bekijk de tips voor het bouwen van kelders en krijg advies voor het aanleggen van het perfecte zwembad.

Blijf op de hoogte! Volg ons op Twitter en Instagram, vind ons leuk op Facebook en abonneer je op ons YouTube-kanaal.

*OM TE SPELEN HEB JE DE GAME DE SIMS 4 (LOS VERKRIJGBAAR) EN ALLE UPDATES NODIG.

Reageren is niet (meer) mogelijk