Officiële blog: 6 dingen die je als dokter moet uitproberen in De Sims 4 Aan het Werk

sims 4 aan het werk
Gepubliceerd op 16 april 2015 om 13:58 door Rensdesim

Blijf kalm en word een dokter!

Het is alweer een paar weken geleden sinds De Sims 4 Aan het Werk* werd uitgebracht en we zijn super enthousiast dat iedereen zo’n lol heeft met het uitproberen van de nieuwe onderdelen van het Expansion Pack. We hebben gehoord dat jullie als wetenschapper heel wat met de buren van jullie Sims hebben uitgehaald, misdaden oplossen als rechercheur en als winkeleigenaar van het bedrijfsleven hebben geproefd. Maar als je de dokterscarrière nog niet hebt uitgeprobeerd, mis je de helft van de pret!

Hoewel je er natuurlijk fantastisch uitziet in je operatiekleding (iedereen ziet er per slot van rekening knap uit in operatiekleding) draait het leven van een dokter om veel meer dan dat. Ik heb zes dingen bij elkaar gezocht die je zeker uit moet proberen als je wilt dat je Sim het tot chef de clinique schopt.

TS4_481_DOCTOR_TIPS_01_001

Controleer de verhoogde temperatuur van een collega. Dokters ontgrendelen een speciale interactie in De Sims 4 Aan het Werk: verhoogde temperatuur controleren. In tegenstelling tot wat je denkt dat het is, heeft het niets met de geneeskunde te maken. Het is meer een… tja… soort van flirttechniek. Waarom probeer je het niet uit op een leuke collega en kijk wat er gebeurt?

Bepaal het geslacht van baby’s bij zwangere Sims. Een baby op de wereld zetten is een bijzonder moment voor dokters van een hoger niveau. Als zwangere Sims binnenkomen voor de bevalling, kan je Sim eerst hun nieuwsgierigheid bevredigen door het geslacht van de baby te bepalen voordat de grote gebeurtenis van start gaat.

Kijk hoeveel patiënten je Sim op een dag kan genezen. Hoe verder je komt in de dokterscarrière, hoe beter de vaardigheden van je Sim worden. Uiteindelijk kan je Sim tal van onderzoeken en tests op patiënten uitvoeren. Hoe meer tests je Sim uitvoert, hoe hoger de kans op een succesvolle diagnose. Waarom kijk je niet hoeveel patiënten je Sim op een dag kan genezen? Het is net een spel binnen een spel!

Maak een röntgenscan van een buitenaards wezen. Er zijn een aantal nieuwe voorwerpen in het ziekenhuis om je Sim te helpen een diagnose te stellen en patiënten te behandelen. Als Sims zich tot de hoogste rangen van de dokterscarrière hebben opgewerkt, kunnen ze lopende bandtests en röntgenscans uitvoeren om belangrijke gegevens over aandoeningen te verzamelen. Je zult er ook achterkomen dat sommige patiënten niet helemaal… normaal zijn.

TS4_421_DOCTOR_2_006-2

Bereid je voor op willekeurige gebeurtenissen! Net zoals in het echte leven, zullen je Sim-dokters te maken krijgen met willekeurige gebeurtenissen en noodsituaties. Zo kunnen ze middenin een diagnose zitten wanneer BOEM! Een Sim binnenkomt en op de grond in elkaar zakt. En dat is niet alles: er kan een epidemie uitbreken en zwangere Sims kunnen ook elk willekeurig moment opduiken. Bereid je voor om alles te laten vallen om ze te helpen!

Ga op huisbezoek. Dokters hoeven niet al hun tijd in het ziekenhuis door te brengen. Soms, als Sims te ziek zijn om de reis te ondernemen, krijgt je Sim de gelegenheid om op huisbezoek te gaan en de zieke daar te behandelen. Het is een leuke verandering van omgeving en je Sim kan diens medische vaardigheden gewoon meenemen. Vind alle Sims met aandoedingen en behandel ze voordat je terugkeert naar het ziekenhuis.

Heb je het Expansion Pack nog niet? Lees de 8 dingen die je kan doen in De Sims 4 Aan het Werk, of ontdek hoe een doorsnee werkdag van een dokter eruit ziet.

Blijf op de hoogte! Volg ons op Twitter, vind ons leuk op Facebook en Instagram en abonneer je op ons YouTube-kanaal.

*DE SIMS 4 IS VEREIST OM TE SPELEN (LOS VERKRIJGBAAR).

Reageren is niet (meer) mogelijk