Persbericht: De Sims 4 In de Natuur – NU beschikbaar!

sims 4 in de natuur
Gepubliceerd op 14 januari 2015 om 11:17 door Rensdesim

TS4OR_LogoRGB_NL2

De Sims 4 In de Natuur is nu verkrijgbaar

Ga met je Sims kamperen en op verkenning in de vrije natuur met het allereerste Game Pack ooit in de geschiedenis van De Sims

Launch_Official_5

Trek met de Sims de bergen en de bossen van Granite Falls in! Het avontuur ligt in De Sims 4 In de Natuur op de loer. Dit is het eerste Game Pack voor De Sims, boordevol nieuwe gameplay mogelijkheden en leuke activiteiten voor jouw Sims. Spelers kunnen met hun Sims op vakantie gaan naar Granite Falls, waar ze een nieuwe omgeving kunnen verkennen, een kamp kunnen opzetten, zeldzame dingen kunnen verzamelen, samen rond het kampvuur kunnen kruipen, elkaar enge verhalen kunnen vertellen, naar de sterren kunnen kijken en meer.

Fan Exclusive Asset

Je kunt hier meer over De Sims 4 In de Natuur te weten komen.

Naast dit grote nieuws van vandaag, vinden we het ook heel leuk dat we kunnen bevestigen dat De Sims 4 in februari naar Mac komt. Wie de PC-versie bezit, heeft daarnaast ook recht op een gratis Mac-versie. We zullen de officiële lanceringsdatum later bekend maken.

De Sims 4 In de Natuur heeft PEGI 12 en is nu voor PC verkrijgbaar als digitale download via Origin. Bezoek www.desims4.nl of www.desims4.be voor meer informatie over De Sims 4 In de Natuur.

De lanceringstrailer voor De Sims 4 In de Natuur is hier te bekijken.

Voor meer informatie, volg ons op Facebook en Twitter.

Reageren is niet (meer) mogelijk