Persbericht: Licht, Camera… Actie!

sims 3 film accessoires
Gepubliceerd op 12 september 2013 om 11:16 door Rensdesim

Licht, Camera… Actie!

De Sims 3 Film Accessoires is nu verkrijgbaar!

Schiphol-Rijk, 12 september 2013 – De Sims 3 Film Accessoires* is nu verkrijgbaar! Haal alle glitter en glamour van de betoverende filmwereld die Hollywood naar de huizen van je Sims. Waan je in een filmstudio, waar de meest fantastische verhalen verteld worden aan de hand van decoraties, meubels en kostuums die geïnspireerd zijn op verschillende herkenbare filmstijlen.

TS3_SP09_LAUNCH_SCREENS_SHOT_01_001

Spelers kunnen met de drie unieke filmgenres, Striphelden, Wilde Westen en Horror alle kanten op. Er zijn allerlei bouwmaterialen en spullen verkrijgbaar in deze thema’s. Of je nou een schuilplaats voor een gemaskerde held wilt creëren of je Sims in een cowboykloffie of Victoriaanse jurken wilt steken; de mogelijkheden zijn eindeloos. De Sims 3 Film Accessoires brengt het witte doek naar jouw computerscherm. TS3_SP09_LAUNCH_SCREENS_SHOT_03_001

De Sims 3 Film Accessoires is nu online en overal ter wereld in de winkel verkrijgbaar. Koop De Sims 3 Film Accessoires via Origin en ontvang de exclusieve Regieset, met daarin exclusieve voorwerpen en rekwisieten.

*Je hebt De Sims 3 voor PC/MAC nodig om te spelen.

Reageren is niet (meer) mogelijk