Persbericht: EA spettert er op los met de Sims 3 Exotisch Eiland

Sims 3 Exotisch Eiland
Gepubliceerd op 27 juni 2013 om 16:04 door Rensdesim

SIMS3ISLPARAlogoPRIMARYcmykDUT-smallEA SPETTERT ER OP LOS MET DE SIMS 3 EXOTISCH EILAND

Kies het ruime sop met het nieuwste uitbreidingspakket dat deze week wereldwijd wordt uitgebracht

SCHIPHOL-RIJK 27 juni 2013 – De zomer is officieel begonnen dus het tijd om te ontsnappen naar het aller-heetste uitbreidingspakket tot nu toe van De Sims™ Studio. Het Maxis™ Label van Electronic Arts Inc., (NASDAQ: EA) heeft vandaag aangekondigd dat het De Sims 3 Exotisch Eiland Uitbreidingspakket* voor PC/Mac® vanaf nu in wereldwijd en via Origin.com te koop is. Voor de allereerste keer kunnen spelers onder de zeespiegel duiken en de zeebodem verkennen, hun eigen woonboot bouwen, de woeste baren trotseren om nieuwe eilanden te ontdekken, of een vijfsterrenresort bouwen en runnen. Met tal van innovatieve onderdelen die nog nooit eerder in de geschiedenis van De Sims  voor PC zijn vertoond, opent De Sims 3 Exotisch Eiland een wereld aan nieuwe mogelijkheden voor spelers om te ontdekken, zowel op het land als op zee.TS3_IslandParadise_LaunchDay_1

“In De Sims 3 Exotisch Eiland heeft De Sims Studio een tropische vakantie tot leven gebracht die spelers kunnen ervaren zonder ooit hun huis te hoeven verlaten,” aldus Ryan Vaughan, producent voor De Sims. “Met een overvloed aan nieuwe onderdelen in deze game kunnen spelers op ontdekkingstocht gaan en het strandwalhalla verkennen en bewonen net zoals ze dat in het echte leven zouden doen.”

TS3_IslandParadise_LaunchDay_2In De Sims 3 Exotisch Eiland kunnen spelers snorkelen en duiken om een onderwaterwereld te verkennen vol zeewezens, verzamelbare voorwerpen, grotten en gezonken schatten. Verkenningen onderwater kunnen tot tal van nieuwe avonturen leiden. Zo kun je bijvoorbeeld vriendschap sluiten met ZeemeerSims, legendarische zeemonsters spotten of ternauwernood ontsnappen aan levensbedreigende ontmoetingen met haaien.

TS3_IslandParadise_LaunchDay_3Voor spelers die wat actiever zijn ingesteld en de verschillende eilanden willen verkennen, is de woonboot misschien wel het perfecte nieuwe onderkomen. Deze volledig aanpasbare drijvende huizen verschijnen voor het eerst in een game van De Sims en geven spelers de optie om hun verkenningen uit te breiden door volledig op zee te gaan wonen, of om er voor een dagtochtje even tussenuit te piepen.

Het is niet alleen maar onbezorgde zonnige pret. Spelers die op zoek zijn naar managementmogelijkheden kunnen hun eigen resort bouwen, bezitten en beheren terwijl ze ook nog eens wat geld verdienen. Of het nu een gezinsvriendelijk resort met glijbanen en een lopend buffet is, een romantisch onderkomen met bungalows op het goudgele zand of een resort voor singles is met hippe zwembadbars, spelers zullen beslissingen op managementniveau moeten nemen om het succes van hun resort te beïnvloeden. Of je nu zwembaden of vuurlopen toevoegt, hotelkamers een make-over geeft of het aanbod van eten en drinken uitbreidt, spelers kunnen de voorzieningen van hun resort precies afstemmen op de verwachtingen van gasten die ze in hun recensies van het resort aangeven.

TS3_IslandParadise_LaunchDay_4Spelers die wat extra actie zoeken op het paradijselijke eiland kunnen De Sims 3 Exotisch Eiland via Origin bestellen en het Carnavalskostuumpakket** ontvangen. Dit pakket bevat twee exclusieve outfits om een tropische nacht nog feestelijker te maken. Vrouwelijke Sims zullen het middelpunt van het feest zijn in hun vederlichte kostuum terwijl mannelijke Sims trots als een pauw rondparaderen in een opzichtig ensemble.

De Sims 3 Exotisch Eiland heeft een PEGI leeftijdsclassificatie van 12+Vanaf vandaag is de game voor PC/Mac wereldwijd te koop en via Origin.com. Voor meer informatie over De Sims 3 Exotisch Eiland, kun je een kijkje nemen op http://thesims.com/nl_NL/the-sims-3-island-paradise.

Reageren is niet (meer) mogelijk