Persbericht: De Sims 3 Jaargetijden vanaf vandaag verkrijgbaar

sims 3 jaargetijden
Gepubliceerd op 15 november 2012 om 13:39 door Rensdesim

EA KONDIGT DE SIMS 3 JAARGETIJDEN AAN

Winter, lente, zomer en herfst… plezier in jaargetijde 

Schiphol-Rijk – 15 november, 2012 – Vier de wisseling van de seizoenen in een van de meest gewilde uitbreidingspakketten van de door critici geprezen De Sims Studio. Het Maxis-label van Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) kondigde vandaag aan dat het De Sims™ 3 Jaargetijden Uitbreidingspakket* vanaf nu overal te koop is en via Origin.com gedownload kan worden voor PC en Mac. In de laatste uitgave van de enorm populaire De Sims 3-serie kunnen spelers de overgang van jaargetijden ervaren met veranderlijk weer, leuke nieuwe activiteiten zoals snowboarden, voetbaluitdagingen en rolschaatsen, onderhoudende festivals en een paar verrassingen die niet van deze wereld lijken te zijn.

De Sims 3 Jaargetijden biedt fans meer dan alleen zonnige dagen om hun verhaal te vertellen door op dramatische wijze de jaargetijden van elke wereld aan te passen,” aldus Ryan Vaughan, producent voor De Sims. “Voor de allereerste keer in De Sims bieden festivalkavels en feestdagen tal van nieuwe manieren voor de speler om van elk apart jaargetijde te genieten.”

Naast de dramatische weerseffecten en seizoensvieringen, introduceert De Sims 3 Jaargetijden gloednieuwe activiteiten die in elk jaargetijde voor extra leuk en feestelijk plezier zorgen. Sims kunnen van de unieke schoonheid van seizoenswisselingen genieten als ze sneeuwpoppen en sneeuwengelen bouwen, van een warme chocolademelk in winterwonderland genieten, eieren zoeken, deelnemen aan een taartsmulwedstrijd of wat hoefijzers gooien.

De altijd populaire aliens van De Sims-gamereeks keren terug in De Sims 3 Jaargetijden. Deze buitenaardse Sims laten je kennismaken met Ufo’s, telepathische vaardigheden, onvoorspelbare ontvoeringen en zelfs mannelijke zwangerschappen… Spelers kunnen aliens aan hun huishoudens toevoegen om de bizarre krachten van deze buitenaardse wezens te observeren, en aliens die de aarde bezoeken kunnen zich ook als proefkonijnen aanmelden bij het wetenschapslab.

Spelers zullen nog meer verrassende interacties ontdekken als ze zowel De Sims 3 Jaargetijden als het De Sims™ 3 Bovennatuurlijk Uitbreidingspakket installeren dat in september werd uitgebracht. Met deze twee uitbreidingspakketten kunnen spelers de Weersteen ontgrendelen; een mystiek voorwerp dat nieuwe geïntegreerde mogelijkheden met behulp van elementen uit beide game onthult. Heksen, vampiers, weerwolven en feeën uit De Sims 3 Bovennatuurlijk kunnen de Weersteen activeren en hun eigen magische weer in elk jaargetijde en elke wereld oproepen.**

De Sims 3 Jaargetijden heeft een pegi classificering van 12+. Ga voor meer informatie naar www.desims.nl/jaargetijden. Geef aan dat je ons leuk vindt op Facebook of volg ons via Twitter.

* Je hebt De Sims 3 voor PC/Mac nodig om te spelen en is compatibel met alle werelden uit vorige uitbreidingspakketten van De Sims 3 met uitzondering met die van De Sims 3 WereldavonturenDe Sims 3 Jaargetijden is compatibel met alle werelden die beschikbaar zijn in De Sims 3 Store.

** De Weersteen verschijnt in alle werelden van De Sims 3, met uitzondering van de werelden uit De Sims 3 Wereldavonturen.

Reageren is niet (meer) mogelijk