Nu Verkrijgbaar: De Sims 3 Jaargetijden

sims 3 jaargetijden
Gepubliceerd op 15 november 2012 om 10:37 door Rensdesim

Vanaf vandaag is de meeste gewilde uitbreiding dan eindelijk te koop de Sims 3 Jaargetijden. In deze uitbreiding krijgen je sims te maken met verschillende weersomstandigheden. Lekker spelen in de plassen, een sneeuwpop maken of een kleurtje krijgen. Het kan allemaal.

Twijfel je nog om Jaargetijden te kopen, laat onze preview je overhalen: Preview De Sims 3 Jaargetijden

 

Reactie op 15 november 2012 om 19:21 door Jillian Sletering

innn welke stad is dit screenshot?!

Reactie op 15 november 2012 om 19:27 door Rensdesim

Helaas niet in een bestaande wereld, waarschijnlijk is dit een zogenaamd “staged” screenshot wat inhoud dat de kavel echt gemaakt is voor de screenshot. Het lijkt ook wel een beetje op de ijsbaan voor het rockefeller plaza in new york

Reactie op 16 november 2012 om 16:04 door Jillian Sletering

Oke Jammer, het zag er zo leuk uit!haha