De Sims 3 Diesel accessoirespakket nu verkrijgbaar!

sims-3-diesel
Gepubliceerd op 12 juli 2012 om 14:57 door Rensdesim

Vanaf vandaag ligt het nieuwe accessoirespakket Diesel Accessoires in de schappen. In dit nieuwe pakket kun je je Sims rond laten lopen in de diesel kleding die je zelf ook draagt.

Persbericht:

DE SIMS 3 DIESEL ACCESSOIRESPAKKET NU VERKRIJGBAAR

Kleed je Sims mooi aan met de nieuwste kleding van Diesel en zet je schrap voor ‘succesful living’!

 SCHIPHOL-RIJK, 12 juli 2012- Geef je Sims een stijlvolle upgrade met het  De Sims 3 Diesel Accessoirespakket dat vanaf vandaag in de winkels en online verkrijgbaar is. Dit accessoirepakket bevat de hipste dames- en herenmode van Diesel en het jongere lifestylemerk 55DSL, plus moderne meubels en decoraties uit de Diesel Home-collectie.

 Met het De Sims 3 Diesel Accessoirespakket kun je je Sims aankleden met Dieselkleding rechtstreeks afkomstig van de catwalks en straten van Milaan en kun je de kenmerkende mode en binnenhuisarchitectuur uit de echte wereld in je eigen game gebruiken.

Met het De Sims 3 Diesel Accessoirespakket zullen Sims harten sneller kloppen met tal van nieuwe outfits uit de lente-/zomercollectie 2012 van Diesel en 55DSL. Geef je Sims de hipste looks met kledingopties voor zowel mannen als vrouwen inclusief coole T-shirts, stoere jassen en kenmerkende denimstukken. Of het nu om werk of vrije tijd gaat, je Sims zullen er sexy en zelfverzekerd uitzien in outfits die bij hun levensstijl passen en hun persoonlijkheid weerspiegelen.

Maak de trendy stijl van je Sims helemaal af met de industrieelchique decoraties van de vooruitstrevende ontwerpers van Diesel, waarvan vele verkrijgbaar zijn in de winkels van Diesel en Diesel.com. Pas de woonruimten van je Sims aan met stijlvolle, luxe spullen die voor een hippe verfijndheid zorgen.

Update zowel je virtuele als je echte garderobe deze zomer met De Sims T-shirts ontworpen door 55DSL. Deze modieuze collectie bevat een tanktop voor meisjes en twee T-shirts voor jongens met de kenmerkende graphics uit de wereld van De Sims inclusief een fictief logo voor Sunset Valley Gem Hunters, een verwijzing naar de verzamelbare edelstenen in De Sims. De t-shirts zijn vanaf begin augustus verkrijgbaar in de winkels van 55DSL, speciale Diesel-winkels en op Diesel.com. Ga in augustus naar www.facebook.com/FiftyFiveDSL  om een gratis downloadbare versie voor je Sims te downloaden.

De Sims 3 Diesel Accessoirespakket heeft een 12+ PEGI rating en is op dit moment beschikbaar voor PC/Mac bij plaatselijke verkooppunten en als digitale download voor de PC op Origin.com. Bekijk de officiële website op http://desims.nl/diesel, geef aan dat je ons leuk vindt op Facebook www.facebook.com/desimsnlbe of volg ons op Twitter via www.twitter.com/ea_benelux.

Persberichten over De Sims 3 Diesel Accessoirespakket  vind je op info.ea.com.

*Je hebt De Sims 3 voor PC/Mac nodig om te spelen.

Reageren is niet (meer) mogelijk