Katy Perry pakt uit voor de Sims 3

Sims 3 Katy Perry
Gepubliceerd op 5 april 2012 om 12:07 door Rensdesim

EA heeft het al veel gespeculeerde accessoires pakket nu officieel aangekondigd. De Nederlandse naam is geworden “Katy Perry Pakt Uit”.

KATY PERRY PAKT FLINK UIT VOOR DE SIMS VAN EA 

Het resultaat van dit nieuwe samenwerkingsverband is vanaf juni verkrijgbaar: De Sims 3 Katy Perry Pakt uit

SCHIPHOL-RIJK, 3 april 2012 – Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) heeft vandaag aangekondigd dat het volgende resultaat van het samenwerkingsverband tussen De Sims™ en Katy Perry vanaf juni beschikbaar zal zijn voor PC/Mac. In De Sims 3 Katy Perry Pakt uit* kunnen spelers de leventjes van hun Sims een beetje zoeter maken met de heerlijke spullen in de stijl van Katy Perry, waarmee het spelen nog leuker wordt. Zo zijn er decoraties, meubels, voorwerpen en natuurlijk kleding en kapsels beschikbaar. Spelers zullen smullen van alle nieuwe spullen waar ze mee kunnen spelen. Hiermee kunnen de huizen en buurten van de Sims omgetoverd worden tot een vrolijk Candyfornia™, compleet met cupcakegitaren, speeltoestellen van snoep en heerlijke suikerspinbomen. Geef je Sims allerlei nieuwe kleding en kapsels, waarmee ze eruit zullen zien om op te eten! Drie kant-en-klare locaties zullen de wereld van de Sims omtoveren tot een Luilekkerland in de stijl van Katy Perry.

“Ik vind het leuk om flink uit te pakken met De Sims 3  Katy Perry Pakt uit,” aldus Perry. “Sommige accessoires vind ik zo fantastisch, dat ik ze in het echt na ga laten maken! Het is een van mijn persoonlijke levensdoelen geworden om ooit op een bananasplit bank te zitten.”

Bovendien kunnen spelers luisteren naar Katy Perry’s hit ‘Last Friday Night (T.G.I.F)’, die ze speciaal voor De Sims 3  Pakt uit in het Simlish heeft opgenomen. Simlish is de officiële taal uit De Sims.

Perry doet verslag van het opnemen van het nummer in het Simlish: “‘Last Friday Night (T.G.I.F.)’ is een heerlijk nummer om mee te zingen, in welke taal dan ook. Dus ik dacht: waarom dan niet in het Simlish?”

In De Sims 3 Katy Perry Pakt uit kunnen spelers hun Sims verwennen met allerlei leuke fleurige spullen en hun wereld omtoveren tot een vrolijk Luilekkerland. Van bananasplit banken tot overdadige snoepfonteinen en zelfs een picknicktafel in de vorm van een ijshoorn; in deze game kom je de karakteristieke stijl van Katy Perry overal tegen. De nieuwe mierzoete kleding en kapsels uit deze game zijn echt om van te smullen. De kleding die voorbij komt heeft Katy Perry op de rode loper, in videoclips en tijdens concerten gedragen. Deze outfits zijn speciaal voor De Sims weer tot leven gebracht.

Ook de kant-en-klare locaties uit deze game zijn om je vingers bij af te likken. Spelers kunnen hun Sims laten zwemmen in de zoete sfeer van het Natuurlijke Pattybad, een gloednieuw zwembad vol kauwgomroze loungestoelen en een glijbaan met een dropthema. De Sims kunnen naar het park het Bonbon Gazon lopen, waar jong en oud zich uit kan leven op de snoeperige speeltoestellen. Spelers kunnen hun Sims ook meenemen naar de Plezierige Taarthal, de charmante ontmoetingsplek van de stad. Hier is het leven nog zoeter dan zoet.

Bekijk de officiële website op desims.nl/katyperry, geef aan dat je ons leuk vindt op Facebook of volg ons via Twitter®.

Persberichten over De Sims 3 Katy Perry Pakt uit  vind je op www.info.ea.com.

*Je hebt De Sims 3 voor PC/Mac nodig om te spelen.

Reageren is niet (meer) mogelijk