De Sims 3 Slaap- en Badkamer accessoires vanaf vandaag verkrijgbaar!

sims 3 slaap
Gepubliceerd op 26 januari 2012 om 15:02 door Rensdesim

Geniet van een leven vol romantiek en luxe met De Sims 3 Slaap- en Badkamer Accessoires

Verander doodnormale slaapkamers in bijzondere luxe suites 

SCHIPHOL-RIJK – 26 januari 2012 – Net op tijd voor Valentijn, het De Sims 3 Slaap- en Badkamer Accessoires pakket geeft de game net dat extra’s met de luxe slaap- en bad omgeving, zwoele nachtkleding en kokette kapselsHet De Sims 3 Slaap- en Badkamer Accessoires pakket voor PC/Mac is nu verkrijgbaar in de winkels en als digitale download voor PC via www.origin.com.

Voeg wat pit toe aan het huiselijke leventje van je Sims door luxe slaapkamer meubelair toe te voegen zoals een romantisch hemelbed, een op de jaren 40 geinspireerde stoel en een openhaard. Ga dan door naar de badkamer en pas deze aan met een prachtige kaptafel en een strakke badkuip. Steek kaarzen aan voor een echte spa-beleving. Vazen en rozenblaadjes maken de volledig nieuwe slaap- en badkamer beleving compleet.

Je Sims kunnen zich ontspannen in hun aangepaste omgeving en genieten van hun nieuwe romantische lingerie en nachtkleding, perfect voor die ene, speciale Sim. Maak je look helemaal af met een nieuw en eenvoudig kapsel, dat symbool staat voor de nieuwe, ontspannen levensstijl van je Sim.

Reactie op 30 januari 2012 om 16:21 door melanie

ik wil het nu