De Sims 3 Slaap- en Badkamer Accessoires Aangekondigd

sims 3 slaap
Gepubliceerd op 8 november 2011 om 14:33 door Rensdesim

Vernieuw de stijl van je Sims met De Sims 3 Slaap- en Badkamer Accessoires

Het nieuwe accessoirespakket bevat gloednieuwe luxe en romantische spulletjes voor de inrichting van je huis, kleding, kapsels en meer

Voeg wat pit toe aan het huiselijke leventje van je Sims! De Sims 3 wordt nóg leuker met het nieuwe accessoirespakket beschikbaar vanaf januari. De Sims 3 Slaap- en Badkamer Accessoires bestaat uit luxe spullen voor in de slaap- en badkamer, plus romantische lingerie! Creëer de ultieme slaapkamer met een romantisch hemelbed, een prachtige kaptafel en een strakke badkuip. Van vazen vol bloemen tot kaarsjes en bloemblaadjes; het zijn de kleine dingen die het ‘m doen. Het maakt niet uit of je Sim er een romantisch avondje wil maken met een nieuwe vlam of zijn of haar levenspartner, met de nieuwe lingerie sla je nooit de plank mis. Maak je look helemaal af met een nieuw eenvoudig en elegant kapsel, dat symbool staat voor de nieuwe ontspannen levensstijl van je Sim.

Of je nu op zoekt bent naar een spontaan samenzijn, een spabeleving in je eigen huis of comfort en rust zoekt voor je Sim, je vindt het allemaal in het nieuwste accessoirespakket De Sims 3 Slaap- en Badkamer Accessoires.

De Sims 3 Slaap- en Badkamer Accessoires kan op dit moment al gereserveerd worden en zal vanaf  26 januari 2012 voor de PC/Mac in de winkels liggen. Kijk voor meer informatie op www.DeSims3.nl.

 

Reageren is niet (meer) mogelijk