De Sims 3 Beestenbende nu verkrijgbaar!

sims 3 beestenbende
Gepubliceerd op 20 oktober 2011 om 10:43 door Rensdesim

Vanaf vandaag is de nieuwste uitbreiding voor de Sims 3: De Sims 3 Beestenbende officieel te koop. In de Sims 3 beestenbende heb je eindelijk de mogelijkheid je huishouden uit te breiden met wat lukken honden, katten en zelfs paarden!

Ook de consoles versie is vanaf nu verkrijgbaar. Deze is te spelen zonder dat je de Sims 3 voor console hebt. Deze uitbreiding bestaat uit de Sims 3 met een aantal dingen van de PC uitbreidingen en natuurlijk de toevoeging van dieren. In de 3DS versie heb je de mogelijkheid alleen te spelen als een dier, geen Sims meet nodig.

Dus ren naar de winkel en haal deze nieuwe uitbreiding want uit onze ervaring is het een geweldige uitbreiding!

Simlicious heeft het spel al in handen en binnenkort kunnen jullie een review verwachten!

Reactie op 21 oktober 2011 om 22:34 door ang

leuk spel =D media markt nu 22 euro!!!!!!!!!