Speciale extra’s bij Pre-order Origin

sims 3 beestenbende
Gepubliceerd op 14 oktober 2011 om 12:38 door Rensdesim

Over minder dan een week is de nieuwste uitbreiding voor de Sims 3 er weer. De Sims 3 Beestenbende. Door EA Nederland zijn we zojuist ingelicht dat er een speciale actie gaat plaats vinden. Wie nu de limited edition van Beestenbende pre-orderd op Origin, krijgt niet alleen de limited edition stuff, je krijgt ook 2 extra costuums EN een accessoires pakket naar keuze (voor de Sims 3).

Via de onderstaande links kun je beestenbende pre-orderen:

Reactie op 17 oktober 2011 om 15:40 door Yessica

Als ik Beestenbende preorder bij Origin, is de digitale download dan de 18e beschikbaar of moet ik dan zoiezo nog wachten tot de 20ste?

Reactie op 17 oktober 2011 om 15:42 door Rensdesim

Ja dan moet je wachten tot 20 oktober. maar ik weet niet of ze dit keer wel weer pre-download doen. Dat zou nog kunnen, dan kun je alles woensdag al downloaden op 1 bestand na wat om middernacht beschikbaar komt. Maar dan kun je dus nog pas spelen op 20 oktober 🙂