Creëer een Huisdier demo nu beschikbaar!

sims 3 beestenbende
Gepubliceerd op 24 september 2011 om 17:00 door Rensdesim

De Creeer een Huisdier tool is zojuist live gegaan tijdens de Sims 3 Beestenbende Town Hall Livestream.

Een voorproefje op De Sims 3 Beestenbende met De Sims 3 Creëer een huisdier demo

Het leven is een stuk leuker met huisdieren!  De Sims™ 3 Creëer een huisdier Demo, van The Sims Studio, kan vanaf vandaag gratis gedownload worden op je PC.

De Sims™ 3 Creëer een huisdier Demo is een onderdeel van de volledige De Sims 3 Beestenbende game, die op 20 oktober in Nederland gelanceerd wordt. Hiermee hebben spelers de mogelijkheid om het huisdier van hun dromen te creëren. Spelers kunnen met behulp van uitgebreide hulpmiddelen uit meer dan 100 katten-, honden- en paardenrassen kiezen en aan de hand hiervan hun eigen huisdier vormen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de lengte en breedte van de snuit en oren aan te passen, de structuur van de vacht te bepalen en zelfs de kleur van de ogen uit te kiezen. Met behulp van het nieuwe lagensysteem kunnen spelers kun eigen huisdieren namaken of het huisdier van hun dromen maken, door bijvoorbeeld verschillende lagen met allerlei unieke vlekken over elkaar op het lichaam te leggen. Zo gauw het ultieme huisdier van de speler af is, kunnen er nog unieke karaktereigenschappen toe worden gewezen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een lui, radeloos, vriendelijk of hyper huisdier te creëren. Spelers kunnen de unieke huisdieren die ze met behulp van de demo gecreëerd hebben opslaan en weer laden zo gauw ze het Uitbreidingspakket De Sims 3 Beestenbende voor de PC in huis hebben.

Verder kunnen spelers hun creaties online en via de officiële Facebookpagina van De Sims 3 Beestenbende delen. Bezoek de officiële Sims Hyves op www.desims.hyves.nl of ga naar de officiële Sims pagina op Facebook voor meer informatie: www.facebook.com/thesims3.

De Sims 3 Beestenbende kan op dit moment al gereserveerd worden via Origin. De game zal op 20 oktober in de winkels liggen. Voor meer informatie over De Sims 3 Creëer een huisdier Demo, De Sims 3 Beestenbende voor console en het Uitbreidingspakket voor PC/Mac en alle andere games uit de De Sims 3-reeks bezoek je www.desims3.nl.

Voor een gratis versie van De Sims 3 Beestenbende Creëer een huisdier Demo bezoek je http://nl.thesims3.com/huisdierdemo

De Sims 3 Beestenbende Creeer een Huisdier Demo

Reageren is niet (meer) mogelijk