Reviews de Sims 3 Levensweg

sims 3 levensweg
Gepubliceerd op 13 juli 2011 om 19:15 door Rensdesim

Simlicious is niet de enige Nederlandse website met een review van de Sims 3 Levensweg, hieronder een overzicht.

Sims Nieuws

Samengevat, de voorwerpen zijn mooi gemaakt en er is ruime keuze tussen voorwerpen voor iedere leeftijd, ook de nieuwe interacties tussen verschillende leeftijden geven het spel heel wat meer diepte. Toch blijft het een groot nadeel dat er geen nieuwe buurt is, zeker in een uitbreiding als deze.

Mijn conclusie is daarom ook; De Sims 3 Levensweg is een lang houdbare uitbreiding, en het spel krijgt van mij een dikke 8.

Simuniverse

Kortom, het ligt eigenlijk aan de manier hoe je speelt hoe je de uitbreiding ervaart. Ikzelf ben meer van de uitdagingen en bouwen en vandaar dat ik deze uitbreiding wat minder vind dan de vorigen. Maar het geeft wel iets meer om te doen bij elke generatie dan voorheen. Vooral de kinderen en tieners kunnen echt een heel stuk meer doen dan voorheen. En aangezien je steeds opnieuw weer te maken krijgt met nieuwe generaties, geeft deze uitbreiding wel dingen dat je steeds weer zal gebruiken.

De Telegraaf

Sims-kinderen waren tot nu toe een ondergeschoven kindje in De Sims-serie. Het werd pas interessant wanneer een Sim de leeftijd van jongvolwassene bereikte, maar voor die tijd was er weinig aandacht voor de allerkleinsten. Daar komt met De Sims 3: Levensweg verandering in.

 

Reageren is niet (meer) mogelijk