Persbericht: Kijk hoe het avontuur verder verloopt met de Sims Middeleeuwen™: Piraten en Adel

sims middeleeuwen piraten
Gepubliceerd op 8 juli 2011 om 10:42 door Rensdesim

KIJK HOE HET AVONTUUR VERDER VERLOOPT MET DE SIMS MIDDELEEUWEN: PIRATEN EN ADEL

Het eerste avonturenpakket voor De Sims Middeleeuwen zal in augustus 2011 uitkomen

SCHIPHOL-RIJK, 8 juli 2011 – Ontpop je als een echte piraat of ondeugende edele in een avontuur van legendarische proporties! Het EA Play Label van Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) kondigde vandaag aan dat De Sims Middeleeuwen™: Piraten en Adel op dit moment ontwikkeld wordt en vanaf augustus 2011 overal verkrijgbaar zal zijn. De Sims Middeleeuwen: Piraten en Adel is een avonturenpakket dat spelers nieuwe queesten, schattenjachten en honderden nieuwe voorwerpen voor hun middeleeuwse rijken biedt.

“Het eerste avonturenpakket voor De Sims Middeleeuwen geeft spelers meer vrijheid, zodat ze op hun eigen manier kunnen spelen. Dat is erg belangrijk voor alles wat onder het merk ‘De Sims’ valt,” aldus Scott Evans, overkoepelend manager van The Sims Studio bij EA. “Voor spelers die tijdens de game meer gestuurd willen worden, hebben we nieuwe queesten en een nieuwe ambitie voor het koninkrijk. Spelers die juist liever zelf de wereld van De Sims verkennen, zullen meer uit het middeleeuwse leven van hun Sims kunnen halen.”

De Sims Middeleeuwen: Piraten en Adel geeft spelers meer variatie en nieuwe keuzen op ieder vlak van de game. Het legendarische verhaal van de speler begint wanneer de Piraten uit Buitenwiek en de Edelen uit Handelscha naar het koninkrijk komen, wat al snel zal leiden tot allerlei zwaardgevechten, opbloeiende liefdesrelaties, grote avonturen en mysterieuze gebeurtenissen. Spelers die van heldhaftige missies houden, zullen te maken krijgen van nieuwe spannende queesten, die voortborduren op de oorspronkelijke avonturen. Zo zullen ze bijvoorbeeld op zoek moeten gaan naar de jeugdigheidsfontein, om het koninkrijk tegen een kwaadaardige tovenaar te beschermen. De oorlog tussen Handelscha en Buitenwiek creëert een nieuwe ambitie en kans voor spelers die hun koninkrijk verder uit willen breiden. Spelers kunnen in de huid van een koning of koningin, ridder of smid kruipen en op die manier te maken krijgen met alles wat bij die functies hoort. Het schattenjagen is een leuk nieuw onderdeel. Met behulp van schatkaarten en spaden kunnen spelers zeldzame schatten vinden, terwijl ze te maken krijgen met onverwachte gevaren. Spelers kunnen verborgen voorwerpen opsporen en naar waardevolle beloningen zoeken, die de HeldenSims goed van pas zullen komen. Verder komen er in deze game ook vogels voor, die je Sims een naam kunnen geven en af kunnen richten. Ook worden er in dit avonturenpakket verhoorstoelen geïntroduceerd.

De Sims Middeleeuwen: Piraten en Adel bevat allerlei piratenspullen en adellijke onderdelen. Hiermee kunnen spelers de middeleeuwse wereld om zich heen nog beter inrichten. Versier de boel bijvoorbeeld met zelfgemaakte legendarische zwaarden, of vier een middeleeuwse bruiloft met allerlei nieuwe kleding. Je kunt allerlei gewaagde nieuwe spullen inzetten als beloning of straf. HeldenSims worden in dit avonturenpakket een handje geholpen door gevleugelde maatjes als valken en papegaaien. Als Sims iets te ondeugend zijn geweest, kunnen spelers hen allerlei straffen opleggen en bijvoorbeeld vastzetten in de verhoorstoel.

De Sims Middeleeuwen: Piraten en Adel voor PC/Mac is ontwikkeld door The Sims Studio en zal vanaf augustus 2011 verkrijgbaar zijn. Bezoek www.info.ea.com om materiaal te downloaden. Voor meer informatie over De Sims Middeleeuwen: Piraten en Adel ga je naar de officiële website van de game: www.ea.com/nl/piraten-en-adel.

*Je hebt De Sims Middeleeuwen voor PC/Mac nodig om te spelen.

Reageren is niet (meer) mogelijk