Persbericht De Sims 3 Buurtleven

sims 3 buurtleven
Gepubliceerd op 16 juni 2011 om 16:25 door Rensdesim

STEEK JE STAD IN EEN NIEUW JASJE MET HET ACCESSOIRESPAKKET DE SIMS 3 BUURTLEVEN

Bouw nieuwe openbare gelegenheden, zoals een prachtige bibliotheek, een hippe sportschool, een zonnige bungalowspeeltuin of een spiksplinternieuwe wasserette.

Geef de buurt en je Sim een metamorfose met allerlei spullen en gebouwen voor in huis en in de stad.  The Sims Studio kondigt vol trots De Sims™3 Buurtleven aan. Dit accessoirespakket, dat verkrijgbaar is vanaf 28 juli 2011, is speciaal voor jou ontworpen, zodat je de buurt een nieuwe draai kunt geven en je Sim zich de hele dag in de stad kan vermaken.

Is jouw Sim dol op boeken? Bouw een bibliotheek, waar je Sim met de buren kan kletsen (maar niet te hard natuurlijk!) of haal een van de nieuwe retro bibliotheeksets in huis. Als je Sims graag sporten, kun je een super-de-luxe sportschool voor hen bouwen, compleet met loopbanden, gewichten en meer. Sims die dol zijn op hun familie kunnen nieuwe speeltuinen bouwen met zandbakken, glijbanen, boomhutten en andere leuke voorwerpen. Bovendien kun je met het accessoirespakket De Sims™3 Buurtleven ook wasmachines en drogers in huis halen, je Sim een metamorfose geven met nieuwe alledaagse kleding en kapsels en allerlei openbare gelegenheden neerzetten, zoals Kruidenier Knettervers, de Buitengewoon Bijzondere Basisschool of het Sociaal Gesnaai Café.

De Sims 3 Buurtleven kan op dit moment al gereserveerd worden via de EA Store. Bezoek voor meer informatie over deze game en andere De Sims 3-games www.desims3.nl

 

Reageren is niet (meer) mogelijk