Problemen met patch Levensweg

sims 3 levensweg
Gepubliceerd op 2 juni 2011 om 19:33 door Rensdesim

Na het installeren van de patch van afgelopen dinsdag of het installeren van levensweg hebben een aantal simmers last van problemen. Om een aantal van deze problemen op te lossen heeft EA een patch uitgebracht die NIET in de launcher verschijnt. Deze dien je zelf te downloaden. Instructies vind je hieronder:

Hallo allemaal

EA is zich bewust van de problemen met de update naar De Sims 3 launcher, en werkt eraan om zo snel mogelijk een permanente oplossing te vinden.

Voor PC
In de tussentijd kun je deze zelfstandige update voor het basisspel downloaden en dit zou voor sommige spelers het probleem kunnen oplossen:
http://akamai.cdn.ea.com/eadownloads/u/f/sims/sims…s/TS3_1.22.9.0110xx_update.exe

Aangepaste inhoud en niet-ondersteunde mods kunnen ook voorkomen dat de patch werkt.
Verwijder daarom alle onofficiële content en mods. Na het verwijderen van dit alles, moet je handmatig De Sims 3 verwijderen om volledig van alle extra content af te zijn.

Voor Mac:
Iedereen die deze problemen heeft op een MAC kan de onderstaande patches downloaden:

Basisspel, Amerikaanse DVD Versie: http://llnet.thesims.cdn.ea.com/sims/u/f/sims3/mac/To-6135-1.22
.9.011001.tgz

Basisspel, Europese DVD Versie: http://llnet.thesims.cdn.ea.com/sims/u/f/sims3/mac/To-6135-1.22
.9.011002.tgz

Basispel, Digitale Download Versie: http://llnet.thesims.cdn.ea.com/sims/u/f/sims3/mac/To-6135-1.22
.9.011017.tgz

Nadat je de patch hebt gedownload, dubbel klik en het pak het bestand uit. De patch zal je dan vragen waar de patch moet worden toegepast en je moet dan het Sims 3 app-bestand van het basisspel aangeven (Base Game Sims 3 app file).

Let op: Het installeren van onofficiële software kan normale Sims 3 bestanden wijzigen. Het verwijderen van deze niet-ondersteunde content zal niet de wijzigingen aan normale Sims 3 bestanden verwijderen.

Reactie op 7 juni 2011 om 06:54 door Jenny

Ik heb die zelfstandige update gedaan, ik speel het spel een keer en de volgende dag wil ik Sims weer opstarten en hij doet het weer niet!
dus heb ik de Game Mania gebelt (daar heb ik de uitbreiding gekocht)
die gaf mij een paar oplossing zodat de game weer werkte.
dus ik heb al die oplossingen gedaan, maar sims werkt nog steeds niet! kan iemand mij helpen?? ik wil namelijk gewoon lekker Sims kunnen spelen!