De Sims Middeleeuwen nu te Koop

sims middeleeuwen
Gepubliceerd op 24 maart 2011 om 16:59 door Rensdesim

Vanaf vandaag is de Sims middeleeuwen overal officieel te krijgen. mocht je nog twijfelen of je de game wilt kopen dan kan onze preview je daar misschien wel bij helpen.

Hieronder het officiële persbericht van EA Nederland.

STUUR HELDEN AAN TIJDENS LEGENDARISCHE QUEESTEN MET DE SIMS MIDDELEEUWEN DIE VANDAAG IN DE WINKELS LIGT

Deze nieuwe op zichzelf staande serie van De Sims Studio laat spelers een koninkrijk opbouwen, queesten ondernemen en in de huid van een vorst kruipen

SCHIPHOL-RIJK, 24 maart 2011 – Heers over je koninkrijk! Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) heeft vandaag aangekondigd dat De Sims Middeleeuwen over de hele wereld in de winkels ligt. Het nieuwe op zichzelf staande deel binnen de gamereeks voor PC/Mac geeft spelers de middelen om helden te creëren, queesten te volbrengen, een koninkrijk op te bouwen en legendarische verhalen vol drama, romantiek en humor te vertellen.

“Onze community droomt er al jaren van om de Sims in een ander tijdperk te zetten en nu komt die droom uit met De Sims Middeleeuwen,” aldus Scott Evans, overkoepelend manager van The Sims Studio. “De Sims Middeleeuwen is een op zichzelf staande game, waarin de basisprincipes van De Sims overeind blijven, maar waarin fans ook nieuwe elementen kunnen gebruiken om op ontdekking te gaan en legendarische middeleeuwse verhalen te creëren.

Spelers krijgen door de middeleeuwse sfeer te maken met nieuwe manieren waarop ze zoals nooit tevoren met het leven kunnen spelen. Terwijl ze het koninkrijk steeds verder ontwikkelen, kunnen spelers HeldenSims creëren met allerlei verschillende beroepen. Zo kun je een ridder, bard, tovenaar, priester, smid en spion maken. Iedere HeldenSim is anders. Spelers moeten in de rol van HeldenSim de juiste taken volbrengen en allerlei avonturen, die deel uitmaken van queesten, tot een goed einde zien te brengen. Andere nieuwe elementen zijn het onderhouden van diplomatieke banden met aangrenzende gebieden en natuurlijk de middeleeuwse strafmethoden.

Het spelverloop hangt samen met queesten. In iedere queeste wordt er een nieuwe situatie gepresenteerd. Spelers mogen zelf kiezen met welke HeldenSim ze zich in het avontuur willen storten. Spelers kunnen nadat ze een queeste hebben gekozen de juiste benadering kiezen voor het afronden van de queeste. Ook mogen ze zelf bepalen welke HeldenSim tijdens de queeste als leider op zal treden. Tijdens de queeste ‘De heks is terug’ kunnen spelers er bijvoorbeeld voor kiezen dat hun vorst trouwt met de heks die in het koninkrijk op bezoek is. Maar als ze de heks liever willen doden, moeten ze voor de tovenaar, spion of ridder kiezen. En als ze de heks alleen maar onschadelijk willen maken, dan moeten ze kiezen om als priester, arts of tovenaar te spelen. Door de tientallen queesten en meerdere benaderingen, zullen spelers telkens weer nieuwe manieren vinden om hun favoriete middeleeuwse legendes te vertellen, op een manier zoals alleen zij dat kunnen.

Alles in De Sims Middeleeuwen is vormgegeven om een uitgebreide middeleeuwse wereld te creëren, van de op queesten gebaseerde gameplay tot de middeleeuwse voorwerpen, zoals zwaarden, martelwerktuigen en tronen, maar ook het hartelijke uiterlijk van de personages en de schilderachtige wereld zelf. Spelers kunnen iedere nieuwe HeldenSim die naar het koninkrijk komt aanpassen, als ze dat willen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld hun karaktereigenschappen en zwakke plek uitkiezen. De personages zullen dicht bij de speler liggen. Zo worden de personages niet alleen op legendarische queesten gestuurd, maar krijgen ze ook met de daagse beslommeringen te maken. Zieken moeten verzorgd worden, exotische goederen kunnen verhandeld worden en er moeten harnassen gesmeed worden.

De Sims Middeleeuwen is ontwikkeld door The Sims Studio en heeft pegi-rating 12. Bezoek www.info.ea.com om materiaal te downloaden. Voor meer informatie over De Sims Middeleeuwen ga je naar www.electronicarts.nl of naar de officiële website van de game: www.desimsmiddeleeuwen.nl.

Reactie op 30 maart 2011 om 22:53 door Assies

moet ik eerst een andere sims installeren voor ik de Middeleeuwen installeer. een basis ofzo en welke is dat?
thanks

Reactie op 30 maart 2011 om 23:14 door Rensdesim

De Sims middeleeuwen is een compleet los spel, je hoeft geen ander spel te installeren want de Sims middeleeuwen is een basis spel.