We hebben de Sims Middeleeuwen

sims middeleeuwen
Gepubliceerd op 23 maart 2011 om 15:47 door Rensdesim

Vanmiddag hebben we de Sims Middeleeuwen ontvangen van EA zoals je hiernaast ziet. Deze willen we binnenkort uitgebreid reviewen. Helaas kreeg ik zlef al in 30 minuten met 3 bugs waarvan er 1 het spel even niet speelbaar maakte. Overigens moet ik er wel bij zeggen dat deze bugs opgetreden zijn op een Mac dus de kans dat je deze bugs tegenkomt als je op windows speelt is kleiner.

Overigens is het spel wel geweldig en is de intro echt gaaf (Efteling fans opletten of je iets herkend :P)

Reactie op 24 maart 2011 om 13:08 door yannickvanloon

ik heb hem ook net binnen met een kaartspel :)(via bol.com)

Reactie op 27 maart 2011 om 09:38 door dewiop13

hoi ik wil graag sims middeleeuwen spelen.
maar mijn broer heeft hem gedownload.
maar ik krijg nu wel dat scherm dat je kan spelen maar als je dan op spelen klik dan loopt ie vast om dat ik het spel niet heb . (duh) maar is daar een donwload voor zo dat ie niet meer vraagt om de cd zo dat ik gewoon kan spelen ????

Reactie op 30 maart 2011 om 07:11 door Rensdesim

Sorry voor een late reactie, maar het is ten eerste nooit slim een game (illegaal) te downloaden, het kost de makers alleen aar geld en uiteindelijk zal het spel ophouden met bestaan.

Daarom wil ik hier ook even verder niet op in gaan.

Reactie op 4 april 2011 om 17:13 door charsims

ik heb het spel gekocht en ik moet zeggen dat het aan de dure kant is maar je zal er vast wel iets aan terug krijgen. maar ik wou het spelen maar nu is de computer ineens kapot, zou iemand mij willen vertellen hoe het spel is? gr