Buitenleven Accessoires nu verkrijgbaar

sims 3 buitenleven
Gepubliceerd op 3 februari 2011 om 16:15 door Rensdesim

Vanaf vandaag is de Sims 3 buitenleven accessoires overal officieel te krijgen.

DE SIMS 3 BUITENLEVEN ACCESSOIRES IS NU VERKRIJGBAAR

Nodig de buren uit! Nieuwe voorwerpen bestaan uit een telescoop, bubbelbad, vuurkorven en meer!

Verwen je Sims door hun buitenruimte opnieuw in te richten! Vanaf vandaag is De Sims 3 Buitenleven in winkels en in de EA Store verkrijgbaar. De Sims 3 Buitenleven Accessoires is speciaal ontwikkeld om feesten te geven, een barbecue te houden, buiten te spelen en de avond in een bubbelbad voor twee te eindigen.

Bel de buren, steek de barbecue aan en warm het bubbelbad alvast op: het is feest in de achtertuin van je Sims! Met De Sims 3 Buitenleven Accessoires hebben je Sims alle ingrediënten voor een ontspannen dagje in de zon. Nieuwe voorwerpen zijn bubbelbaden, een telescoop om naar de sterren te kijken, openhaarden en vuurkorven, een terrarium met een standaard en meer! Kies uit twee nieuwe buitencollecties. Houdt je Sim van smeedijzer? Schaf dan de nieuwe spullen uit de ‘Tuinterras’-collectie aan. Als je Sim meer van knusse gezelligheid houdt, moet je de ‘Zonsondergang op de Veranda’-collectie maar eens bekijken. Daarnaast bevat het pakket ook nieuwe kleding en kapsels voor een perfecte zomeravond onder de sterren of een gezellige barbecue bij de buren.

Bezoek voor meer informatie over De Sims 3 en De Sims 3 Buitenleven www.desims3.nl.

Reageren is niet (meer) mogelijk