EA NL: De Sims 3 Na Middernacht in de winkels

sims 3 na middernacht
Gepubliceerd op 29 oktober 2010 om 15:40 door Rensdesim

BEREID JE VOOR OM MET JE SIMS HET NIEUWS TE HALEN IN DE SIMS 3 NA MIDDERNACHT, HET UITBREIDINGSPAKKET VAN EA WAAR IEDEREEN NAAR UIT HEEFT GEKEKEN

Beroemdheden, bands, vampiers, bubbelbaden en meer!

SCHIPHOL-RIJK, 28 oktober 2010 – In Bridgeport gaat iedereen door tot de vroege uurtjes! De Sims personages hebben nu een reden om laat op te blijven met het nieuwste uitbreidingspakket voor het veelbekroonde De Sims 3™ voor PC/MAC. Het EA Play Label van Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) kondigde vandaag aan dat het uitbreidingspakket* De Sims 3™ Na Middernacht voor op de PC/MAC vandaag in Nederland in de winkels zal liggen. De Sims 3 Na Middernacht geeft spelers een reden om de stad in het donker onveilig te maken. De Sims kunnen nu naar de hipste clubs gaan, flink de bloemetjes buitenzetten en vreemde wezens van de nacht tegenkomen… of er zelf eentje worden. Spelers kunnen hun Sims tot diep in de nacht met de band op laten treden, of door het leven gaan als een vampier. Zo gauw het donker wordt vallen er allerlei nieuwe dingen te beleven.

“De Sims 3 Na Middernacht is een van de leukste uitbreidingspakketten die we tot nu toe hebben gemaakt. Hiermee kunnen spelers activiteiten ondernemen waarmee ze een beroemdheid, vampier of mixoloog kunnen worden,” zegt Scott Evans, algemeen manager van The Sims Studio bij EA. “Van bubbelbaden en beroemdheden tot vampiers en bands, met dit uitbreidingspakket hebben spelers de mogelijkheid om te vertellen wat er buiten werktijden gebeurt. Het uitbreidingspakket biedt eindeloos veel creatieve mogelijkheden.”

De Sims 3 Na Middernacht biedt spelers de mogelijkheid om hun duistere kanten te ontplooien. Zo zijn er allerlei nachtwezens, hippe nachtclubs en activiteiten die het daglicht niet kunnen verdragen. Spelers kunnen bevriend raken met vampiers en uiteindelijk vragen om ook ingelijfd te worden. Na de transformatie tot vampier zullen spelers merken dat hun Sims, de personages uniek voor De Sims games,  dorst krijgen in plaats van honger, harder rennen, gedachten van anderen lezen en slapen terwijl het nog licht is. Vampiers hebben toegang tot de meest exclusieve gelegenheden waar niet iedereen welkom is, maar zij zijn niet de enigen die niet in de rij hoeven te staan en gebruik mogen maken van extra privileges. In De Sims 3 Na Middernacht kunnen spelers hun Sims helpen om beroemd te worden, compleet met paparazzi die de supersterren in de gaten houden. Beroemde Sims leven in de hipste buurten, komen werkelijk overal naar binnen en hebben meer Simdollars op hun rekening staan dan ze kunnen tellen! Spelers kunnen hun Sim op pad sturen om het te gaan maken in de filmwereld, waar ze als acteur of regisseur hun dromen uit kunnen laten komen. Als de Sims van een speler muzikaal zijn, kunnen ze beroemd worden door een band te beginnen. Oefening baart kunst en het zal dus even duren voor je Sims genoeg kunnen verdienen met optredens in kroegen en gevraagd worden voor grote optredens. De Sims 3 Na Middernacht geeft spelers toegang tot een bruisende stedelijke omgeving vol bubbelbaden, luxe appartementen, metro’s en meer! Spelers kunnen ervoor kiezen om even uit te puffen in een plaatselijke kroeg, beroemdheden spotten in de hipste clubs, naar een optreden van hun favoriete band in de buurt gaan kijken of drankjes mixen om wat extra geld te verdienen. In De Sims 3 Na Middernacht gaat het dak er pas echt vanaf als het donker wordt.

De Sims 3 Na Middernacht is ontwikkeld door The Sims Studio en pegi rating 12+. Ga naar www.DeSims3.nl voor meer informatie en bezoek www.info.ea.com om materiaal te downloaden.

Reageren is niet (meer) mogelijk