Sims 3 Nieuws Review Luxe Accessoires

sims 3 luxe
Gepubliceerd op 18 februari 2010 om 19:17 door Rensdesim

Sims 3 Nieuws (S3N) heeft een review geschreven van de Sims 3 Luxe Accessoires. Hierin vertellen ze wat er allemaal goed en niet goed is aan het accessoirespakket.

Al met al is dit Accessoires pakket zijn geld waard als je van dit soort objecten houdt. Als je niet helemaal van dit soort objecten houdt kan je misschien beter wachten tot er interessante koopjes op de store verschijnen. Er missen helaas wel een paar typische objecten die je toch zou verwachten in een accessoires pakket als dit, maar hopelijk komen er in een toekomstige uitbreiding of accessoires pakket evengoed onder andere nog liften en podiums.

Review De Sims 3 Luxe Accessoires (S3N)

Reageren is niet (meer) mogelijk